Kombinujte

Liberty Patch + Victory Patch


Důvod: Liberty Patch zlepšuje rovnováhu a stabilitu, což je klíčové pro sportovní výkony. Victory Patch se zaměřuje na celkový fyzický výkon. Společně podporují lepší pohyb a sportovní úspěchy.

REM Patch + Focus Patch


Důvod: REM Patch zlepšuje kvalitu spánku, což přispívá k regeneraci a mentální jasnosti. Focus Patch zvyšuje koncentraci a jasnost mysli. Kvalitní spánek a zlepšená koncentrace přispívají k lepší produktivitě a mentální ostroušenosti.

Kick It Patch + Defend Patch


Důvod: Kick It Patch pomáhá snižovat touhu po nikotinu, což může být stresující a ovlivnit imunitu. Defend Patch posiluje imunitní systém. Tato kombinace podporuje celkové zdraví během náročného období odvykání kouření.

Freedom Patch + Ignite Patch


Důvod: Freedom Patch poskytuje úlevu od bolesti svalů a kloubů, což je užitečné pro aktivní jedince. Ignite Patch zvyšuje metabolismus a energetické úrovně. Společně pomáhají udržovat aktivní životní styl s menšími nepohodlími a zvýšenou vitalitou.

Joy Patch + Peace Patch


Důvod: Joy Patch podporuje pozitivní náladu a emocionální pohodu. Peace Patch pomáhá snižovat stres a podporuje relaxaci. Tato kombinace podporuje emocionální rovnováhu a správu stresu.

Lumi Patch + REM Patch


Důvod: Lumi Patch zlepšuje zdraví a vzhled kůže, což je často spojováno s dobrým spánkem. REM Patch zajišťuje klidný spánek, který je klíčový pro regeneraci kůže. Společně podporují zdraví kůže prostřednictvím lepšího odpočinku.

Rocket Patch + Ignite Patch


Důvod: Rocket Patch a Ignite Patch oba zvyšují energetické úrovně, což je ideální pro lidi s náročným denním režimem nebo pro sportovce potřebující udržet trvanlivou energii. Tato kombinace zajišťuje stabilní dodávku energie během dne.

Defend Patch + Liberty Patch


Důvod: Defend Patch posiluje imunitní systém, což je důležité pro celkové zdraví. Liberty Patch zlepšuje rovnováhu a stabilitu, podporující fyzickou aktivitu. Silná imunita a lepší fyzická kondice podporují zdravý a aktivní životní styl.

 

 

Focus Patch + Peace Patch

Důvod: Focus Patch zlepšuje koncentraci a mentální jasnost. Peace Patch pomáhá snižovat stres a podporuje relaxaci. Tato kombinace je ideální pro lidi hledající lepší koncentraci a emocionální stabilitu.

 

Ignite Patch + Joy Patch

Důvod: Ignite Patch zvyšuje metabolismus a energetické úrovně. Joy Patch podporuje pozitivní náladu a emocionální pohodu. Společně podporují energii a dobrou náladu během aktivního dne.

 

Lumi Patch + Freedom Patch

Důvod: Lumi Patch zlepšuje zdraví a vzhled kůže. Freedom Patch poskytuje úlevu od bolesti svalů a kloubů. Tato kombinace podporuje celkové fyzické pohodlí a estetický vzhled.

 

Rocket Patch + REM Patch

Důvod: Rocket Patch zvyšuje energii a výdrž. REM Patch zlepšuje kvalitu spánku. Tato kombinace je ideální pro lidi s náročným životním stylem, kteří potřebují zlepšit jak energii během dne, tak i regeneraci spánkem.

 

Defend Patch + Kick It Patch

Důvod: Defend Patch posiluje imunitní systém. Kick It Patch pomáhá snižovat touhu po nikotinu. Tato kombinace je užitečná pro lidi, kteří se snaží přestat kouřit a zároveň chtějí posílit svůj imunitní systém.

 

Victory Patch + Liberty Patch

Důvod: Victory Patch podporuje celkový fyzický výkon. Liberty Patch zlepšuje rovnováhu a stabilitu. Tato kombinace je ideální pro sportovce a aktivní jedince, kteří chtějí maximalizovat svůj výkon a podporovat tělesnou stabilitu.

 

Focus Patch + Peace Patch + REM Patch

Důvod: Focus Patch zlepšuje koncentraci. Peace Patch snižuje stres a podporuje relaxaci. REM Patch zlepšuje kvalitu spánku. Tato kombinace je skvělá pro lidi, kteří potřebují zlepšit svou mentální ostrost, snížit stres a zajistit klidný a regenerační spánek.

 

Joy Patch + Ignite Patch + Liberty Patch

Důvod: Joy Patch podporuje pozitivní náladu. Ignite Patch zvyšuje metabolismus a energii. Liberty Patch zlepšuje rovnováhu a stabilitu. Tato kombinace je ideální pro lidi, kteří chtějí zvýšit svoji energii, pozitivitu a podporovat fyzickou aktivitu.

 

Defend Patch + Lumi Patch + Kick It Patch

Důvod: Defend Patch posiluje imunitní systém. Lumi Patch zlepšuje zdraví kůže. Kick It Patch pomáhá snižovat touhu po nikotinu. Tato kombinace je užitečná pro podporu imunity, zdravé pleti a odvykání kouření.

 

Victory Patch + Rocket Patch + Freedom Patch

Důvod: Victory Patch podporuje celkový fyzický výkon. Rocket Patch zvyšuje energii. Freedom Patch poskytuje úlevu od bolesti svalů a kloubů. Tato kombinace je ideální pro sportovce a aktivní jedince, kteří potřebují maximální výkon, energii a podporu pro svalovou a kloubní pohodu.